4 April

Jag känner hur många som läser min blogg egentligen! Typ ingen eller jo typ mamma för hon blir ju grinig om jag inte bloggar. Men undrar är det värt att slösa sin tid på detta.
Igår hade jag faktikst ingen ork att blogga. Jag låg mest bara i soffan och bara softade hela dagen! Sen på kvällen va jag och älskling hemma hos mamma och käkade middag och spelade monopol! Flisan vann *Suck* Men va väl tur för henne eftersom hon va fett surig i början av spelet.

Idag händer ungefär lika mycket. Jag ska väl typ sätta på en film och passa på att vika all jäkla tvätt!
Får se om jag orkar ta mig ut på en  runda. Kanske bara en promenad isåfall! Det ska jag nog orka!
Måste ta det lugnt vill inte bli sjuk inför imorgon då det är en ganska stor dag!


Jag hade världens konstigaste dröm nu på morgonen. Drömde att jag och Älsk va hundvakt till världens snällaste hund Ozzy! Vi va i en stor vit villa mitt i  skogen. Alltså verkligen mitt i skogen ingen Levande liv någonstans förtuom skogens!
Så skulle jag släppa ut ozzy på tomten men  tänkte inte på att det inte fanns någon tomt. Sen så glömde jag typ bort honom. Och såg något kontigt djur med svansarna rakt upp i luften sväva förbi fönstret! Då kom jag på Ozzy!
Gick ner för att ta in honom. Då står han och skäller och reser ragg på 4 st stora tjocka får!
Jag skriker och skriker på att ozzy ska komma in men han är helt inne i att fåren är farliga typ! Men dem såg jätte snälla ut dem bara åt gräs typ. Så jag drar på mig ett par stövlar och går ut för att ta in honom. Jag går och börjar närma mig ozzy som inte ens hör när jag skriker på honom. Jag tittar lite åt sidan och kollar på fåren. Så Då visar tänder. Som stora HUND KÄFTAR. glänsande stora huggtänder och dregel i mungiporna. Det va som värsta mjukisfåren men stora aggressiva vargKäftar. Sen vaknade jag! Det måste nog vara den konstigaste drömmen på väldigt väldigt länge!


HAR NI HAFT NÅGRA KONSTIGA DRÖMMAR NÅGON GÅNG ?


Kommentarer
Postat av: Mamma

Hahahahaha! Jag hadde oxå en konstig dröm men det var bara mörker men Lena ph:s nya låt gick hela tiden, du vet där hon sjunger idiot hela tiden! Konstigt!

2011-04-04 @ 13:42:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback